Oost NL

EU-fondsen

Wilt u deelnemen aan Europese innovatieprogramma’s? De aanvraagprocedure voor deelname aan een EU-programma is complex. Oost NL biedt u hierbij een goede voorbereiding en begeleidt uw aanvraag.

Oost NL kent de weg naar financiering uit verschillende EU-fondsen. Door deel te nemen aan Europese innovatieprogramma’s kunt u bijvoorbeeld financiering krijgen voor haalbaarheidsstudies, de verbetering van uw prototype of onderzoek om bijvoorbeeld uw marktkansen te vergroten.

INTERREG, Horizon2020 en EFRO

Wij geven inzicht in Europese innovatieprogramma’s zoals INTERREG, Horizon2020, Eurostars en EFRO. We zoeken samen met u naar businesspartners met wie u succesvol kunt samenwerken in R&D-trajecten. Tot slot begeleiden we u bij het voorbereiden en indienen van uw aanvraag voor financiering uit een EU-programma.

Oost NL helpt u bij aanmeldingsprocedures

Een aanvraag indienen om mee te doen aan een Europees innovatieprogramma vraagt diepgaande kennis van de aanmeldingsprocedure. Oost NL heeft deze kennis in huis, weet welk programma het best bij u past en maakt het voor u eenvoudiger om op de meest effectieve manier een aanvraag te doen.

Ons aanbod EU-projecten

Voor een actueel overzicht van lopende EU-programma’s kunt u terecht op www.eu-opportunities.eu.

Vragen?

Voor vragen over de ondersteuning die wij bieden met betrekking tot uw deelname aan EU-programma's, kunt u contact opnemen met Tom Cornelissen. 

Voor vragen over INTERREG kunt u contact opnemen met Henri Janssens.