Oost NL

Groei door met De Groeiversneller

Quickscan 

De Groeiversneller Health

De zorgvraag stijgt en de betaalbaarheid van de zorg staat onder druk. Daarom zet De Groeiversneller Health in op doelgerichte zorg, die toegankelijk en betaalbaar is. Voor een gezonder en gelukkig leven voor iedereen. We zoeken nieuwe manieren van organiseren, nieuwe business modellen en gebruik en ontwikkeling van nieuwe technologie en kennis om de kwaliteit van leven te verhogen.

Daarbij is preventie, zorg voor elkaar, levensgeluk en een gezonde levensstijl belangrijk, met een rol ook voor iedereen met een grote of kleine beperking; liever voorkomen dan genezen.

Heeft u een innovatie die aansluit op bovenstaande maatschappelijke uitdaging? Dan kan De Groeiversneller u mogelijk ondersteunen met geld, netwerk en financiering bij de ontwikkeling van uw innovatie.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Integrale oplossingen die mensen in staat stellen langer zelfstandig met hun aandoening te laten functioneren.
  • Diensten om de fysieke en sociale leefomgeving gezonder te maken, gezondheid en geluk beter helpen begrijpen en persoonlijke interventies om leefstijl te beïnvloeden.
  • Oplossingen die de zorg beter organiseren, diagnoses verbeteren, de zorg efficiënter maken, overbodige zorg inzichtelijk maken of sociale netwerken en preventie op maat ondersteunen.
  • Gebruik van big data, e-health, robotica, nieuwe hulpmiddelen, nieuwe materialen.
  • Oplossingen die bijdragen aan het voorspellen, voorkomen en behandelen van (chronische) ziekten.

Bij de beoordeling kijken wij enerzijds of u een groeisprong maakt in werkgelegenheid en toegevoegde waarde per medewerker van uw Gelderse vestiging. Anderzijds kijken we ook naar de mate van vernieuwing in uw product, nieuwe markten en businessmodellen en de bijdrage die uw bedrijf daarmee levert aan de maatschappelijke uitdagingen zoals hierboven omschreven.

Wilt u weten wat De Groeiversneller voor uw bedrijf kan betekenen? Dien online uw groeiplan in en u wij nemen contact op voor een persoonlijk gesprek.

Quickscan