groeiversneller

Aan de slag met Smart Industry

Start aanvraag 

BOOST Smart Industry

Voor verdere digitalisering van bedrijfsprocessen of producten.

Voor wie?

Bent u een Gelders mkb bedrijf in de maakindustrie en wilt u aan de slag met Smart Industry? Dan kunt u via het programma BOOST een Smart Industry voucher aanvragen.

Ondersteuning

De vouchers kunt u inzetten voor diensten van derden om uw ontbrekende externe kennis en expertise (een dienst) op het gebied van Smart Industry te onderzoeken.

Het doel is het in beeld te brengen van de mogelijkheden voor verdere digitalisering van bedrijfsprocessen of producten, met als resultaat een proof of concept en/of een gedegen adviesrapport.

De voucher kan niet worden ingezet voor de aanschaf van materiële activa (bijvoorbeeld hardware en software) investeringen.

De voucher bedraagt maximaal 50% van de kosten met een maximum van €10.000,-. Oost NL is een van de BOOST-partners en introduceert deze vouchers in nauwe samenwerking met BOOST en RCT Gelderland.

Hoe werkt het?

We noemen een aantal voorbeelden waarvoor u de voucher kunt gebruiken:

  • Met een voucher kunt u door een externe specialist in kaart laten brengen waar u nu staat en welke kansen en bedreigingen er zijn.
  • Of u gebruikt de voucher om een bewustwordingsprogramma te laten uitvoeren om uw personeel mee te krijgen met de veranderingen die Smart Industry tot gevolg hebben.
  • Ook wanneer u al goed onderweg bent met het digitaliseren van systemen binnen uw bedrijf kunt u een voucher inzetten om bijvoorbeeld een IT architect in te zetten voor advies om de samenhang en integratie van de software te optimaliseren.
  • Een voucher kan ook gebruikt worden om een specialist in te huren om voor uw bedrijf de mogelijkheden in kaart te brengen van robots, cobots of AGV’s.
  • De voucher kunt u niet inzetten voor sec productontwikkeling. Wel indien u bijvoorbeeld een externe wilt inschakelen om uw bestaande product te digitaliseren om aan de veranderende omstandigheden te blijven voldoen.

De aanvragen lopen via de makelaars van RCT Gelderland. De makelaars ondersteunen u bij de aanvraag. Ná uw contact met een RCT-makelaar kunt u via de portal van Oost NL een aanvraag indienen.

Start aanvraag