
Business Innovation Program Food – editie 11 afgerond
Tien weken lang hebben zeven gedreven ondernemers uit de Food & Agri-sector gewerkt aan één centrale vraag: Hoe brengen we onze innovatie naar een duurzaam, schaalbaar verdienmodel?

Met 5 masterclasses, persoonlijke sessies en scherpe feedbackrondes hebben de deelnemers grote stappen gezet: van heldere klantinzichten tot concrete vervolgstappen richting de markt.
Deelnemers editie 11
- Farm Solutions AI (Groningen)
- 2CanTrades (Gelderland) Denogene (Gelderland)
- Seaweed Sisters (Zeeland)
- Terrafibre Europe BV (Limburg)
- Tijink IT Products BV (Flevoland)
- OmnoMyco (Gelderland)
“Het BIPF was een uitgelezen gelegenheid om buiten de comfortzone van mijn bestaande bedrijf te gaan. Ik heb een toekomstig businessmodel kunnen verkennen aan de hand van veel gesprekken in de markt met klanten. Dit heeft me naast nieuwe inzichten ook een interessant netwerk opgeleverd.”
Harald Tijink – Tijink IT Products BVOver het programma
Het Business Innovation Program Food (BIPF) is een samenwerking van de negen ROM’s (BOM, Horizon Flevoland, Impuls Zeeland, InnovationQuarter, LIOF, NOM, Oost NL, ROM Utrecht Region, ROM InWest), samen met Invest-NL, Rabobank, StartLife, RVO en Gritd.
Het programma ondersteunt startups en mkb’ers die werken aan de voedseltransitie. Inmiddels hebben al meer dan 80 bedrijven deelgenomen en daarmee hun kans op succes aanzienlijk vergroot. Meer informatie over het programma: Business Innovation Program Food | Oost NLBusiness Innovation Program Food | Oost NL
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Oost NL? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief Ontwikkelingen. Je ontvangt 10 keer per jaar een update met nieuws, events en vacatures.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Oost NL? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief Ontwikkelingen. Je ontvangt 10 keer per jaar een update met nieuws, events en vacatures.


