Oost NL

Vestiging in Oost-Nederland

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Oost-Nederland heeft wat u zoekt. Oost NL kent de regio en vindt voor u de ideale locatie in Gelderland of Overijssel.

Oost-Nederland ligt gunstig ten opzichte van de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. In Gelderland en Overijssel vindt u hoogopgeleid personeel mede dankzij kennisinstellingen als de Universiteit Twente, Radboudumc en Wageningen University & Research.

Oost NL kent de regio

Wij begeleiden Nederlandse en buitenlandse bedrijven die zich willen vestigen in Oost-Nederland. Wij kennen de regio: we weten waar er voldoende passend personeel te vinden is, of locaties goed bereikbaar zijn en of er voor u relevante partners, zoals toeleveranciers, in de buurt zitten. We zorgen voor een zachte landing. 

Wij brengen uw wensen in kaart

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen en vragen in kaart. Wij kennen de bedrijven, instellingen, gemeentes en makelaars in Overijssel en Gelderland. Wij weten welke subsidieregelingen er in ons werkgebied zijn. Waar nodig en mogelijk kunnen wij voor u de weg effenen richting diverse cofinancieringsmogelijkheden voor uw bedrijf en innovatieve projecten.

Bidbook

Na een persoonlijk gesprek ontvangt u gratis een bidbook op maat, waarin u antwoord krijgt op uw vragen, zoals:

  • De voor u mogelijk meest geschikte vestigingslocaties
  • Overzichten van toeleveranciers
  • Sectorinformatie

Ook voor bedrijfsuitbreiding of verhuizing

Oost NL denkt ook mee bij bedrijfsuitbreiding op een bestaande locatie, of verplaatsing binnen Oost-Nederland.

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze regio? Neem dan contact op met Oost NL.