Header fallback 1

Matthijs Berkelaar

Per 1 november 2022 ben ik gestart als investment manager Tech. In die rol ga ik op zoek naar kansrijke ondernemingen (startups) om in te investeren. Samen met het team Tech richt ik mij op bedrijven met een technisch innovatief plan, product of dienst. Het spreekt mij aan om concreet mee te werken aan innovatie. Na meerdere jaren in verschillende commerciële rollen te hebben gewerkt, wil ik nu mijn ervaring, vaardigheden en talenten inzetten om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke uitdagingen. Bij Oost NL doen we dat door ambitieuze ideeën, die impact hebben op onze leefomgeving, mogelijk te maken.

"Het spreekt mij aan om concreet mee te werken aan innovatie."

Ik help ondernemers een volgende stap te maken met mijn gedrevenheid en no-nonsense mentaliteit. Ik heb de afgelopen jaren veel ondernemers gesproken, businessplannen beoordeeld en gezien wat wel en niet werkt. Met die bagage hoop ik waarde toe te voegen.

Als geboren en getogen Rotterdammer, ben ik op 18 jarige leeftijd verhuisd naar het Oosten van Nederland. Inmiddels woon ik alweer ruim 20 jaar in Deventer. Daar geniet ik van de prachtige omgeving en heb ik afgelopen jaren veel ondernemende mensen leren kennen. Als kind leerden mijn ouders mij dat het belangrijk is om ook iets terug te doen voor je omgeving, dat wil ik in deze rol doen voor Oost-Nederland.