Header fallback 1

Marianne Pouwer

Als projectleider AI in Oost-Nederland is mijn taak gericht op het verenigen van ondernemers, wetenschappers en AI-startups binnen de AI-hub Oost-Nederland. We willen bewustwording creëren over het gebruik van AI-oplossingen in het dagelijks leven en benadrukken hoe deze oplossingen de bedrijfsvoering efficiënter kunnen maken. Samen met het netwerk werken we aan het vormgeven van projecten die streven naar succesvolle implementatie van AI, de verdere ontwikkeling van toepasbare oplossingen en de creatie van waardevolle toepassingen, met speciale aandacht voor ethische en regelgevende overwegingen.

"Deze functie sluit perfect aan bij mijn ervaring en passie op het gebied van AI."

Daarnaast focussen we op het ondersteunen van AI-startups door het opzetten van een startup-community. Het doel hiervan is om deze startups een kickstart te geven, zodat zij hun producten succesvol kunnen toepassen in Oost-Nederland. In het bredere perspectief fungeert de AI-hub Oost-Nederland als een belangrijke schakel om een brug te slaan tussen verschillende belanghebbenden en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van AI in de regio.

Deze functie sluit perfect aan bij mijn ervaring en passie op het gebied van AI. Als projectleider AI in Oost-Nederland kan ik mijn achtergrond benutten om ondernemers, wetenschappers en AI-startups samen te brengen. Mijn begrip van AI-ontwikkelingen stelt me in staat om ondernemers te helpen bij het identificeren van kansen voor het implementeren van AI-oplossingen in hun bedrijfsprocessen, maar ook om hen in heldere taal uit te leggen wat AI precies is, hoe het werkt en hoe het kán werken als bedrijfsoplossing. Daarnaast ben ik enthousiast over het ondersteunen van startende ondernemers en het bevorderen van de groei van AI in de regio. Deze rol biedt me de ideale gelegenheid om mijn kennis en passie te combineren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de bloeiende AI-gemeenschap in Oost-Nederland.

Met de snelle ontwikkelingen op het gebied van AI en de ontelbare mogelijkheden van AI-toepassingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, is het mijn doel om ondernemers te assisteren bij het identificeren van processen die met behulp van AI verbeterd kunnen worden. Ik zoek naar passende oplossingen door samen te werken met bedrijven en start-ups die gespecialiseerd zijn in dergelijke oplossingen. Door gezamenlijke projecten op te zetten en uit te voeren, streven we naar de ontwikkeling van waardevolle AI-oplossingen die daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden binnen ondernemingen in Oost-Nederland.

Daarnaast ondersteun ik startende ondernemers bij het introduceren van hun AI-producten op de markt. Dit kan verwezenlijkt worden door hen gerichte hulp te bieden bij het verkrijgen van financiering, het oplossen van knelpunten, of door hen te verbinden met ervaren ondernemers of bedrijven die bereid zijn hun oplossingen te testen.