Header fallback 1

Liane van der Veen

Ik ben teammanager Energy and Circular bij de afdeling bij Business Development. Ik heb een technisch bedrijfskundige achtergrond en werk met veel plezier als procesmanager en teammanager bij Oost NL. Ik krijg veel energie van het geven van ondersteuning bij de groei en ontwikkeling van mensen, bedrijven en samenwerkingsverbanden en ben daarbij altijd op zoek naar beweging en ontwikkeling en de combinatie van economie en bijdrage aan een betere wereld. 

"Ik krijg veel energie van het geven van ondersteuning bij de ontwikkeling van mensen, bedrijven en samenwerkingsverbanden."

Met ons team ondersteunen we ondernemers met de opschaling van hun innovatieve energieproducten en – diensten door mee te denken over partners, samenwerkingsvorm en financiering. Daarnaast staan in ons team de transities van energie en circulariteit aan de basis van ons handelen. Dit is veelal met bestaande technologie zodat we snelheid maken om minder schaarse grondstoffen te gebruiken, hergebruik stimuleren, minder broeikasgassen uitstoten of meer duurzame energie opwekken. Innovatie zit vooral in proces en organisatie. In de regio Oost-Nederland kunnen we de combinatie van de opgave vanuit de transities heel goed combineren met de kracht van de bedrijvigheid waardoor we Oost-Nederland maar ook de wereld een stukje mooier kunnen maken. Zodat de regio ook dat mooie woon- en werkgebied kan blijven voor mij en vele anderen.