Header fallback 1

Katja Bassova

Ik werk met name voor Gelderland, ten dienste van de maakindustrie met een nadruk op de logistieke operaties en innovatie. Voor deze industrie is een logistieke capaciteit (opslag en vervoer van de eindproducten naar de afnemers) en optimalisatie echt cruciaal.  Ik ondersteun ondernemers door nog meer samen te werken en samen naar creatieve oplossingen te zoeken. Bijvoorbeeld door hen in contact te brengen met waardevolle partijen, en hen kosteloos te helpen bij uitbreiding, nieuwe projecten en het regelen van financiering.

"Ik voel mij geroepen om mijn kennis en ervaring te gebruiken om de economie in deze prachtige regio te versterken."

Oost-Nederland is een regio met veel natuurschoon, een rijke cultuurhistorie, een divers bedrijfsleven, grote universiteiten en bovenal een heldere visie op de toekomst. Sinds 16 februari 2022 woon ik samen met mijn dochter en echtgenoot in Twente en dat is ons nieuwe thuis, want in Oekraïne is een oorlog nu…Ik moet mijn weg nog hier vinden, maar het zal zeker snel gebeuren, want de belangrijkste waarde van deze regio is de mensen - vindingrijk, slim, open en hartelijk.

Ik kom hier dagelijks fantastische mensen tegen, Oost-Nederland blijft mij verbazen in de goede zin van het woord. Als nieuwe inwoner van deze streek voel ik mij geroepen om mijn kennis en ervaring te gebruiken om de economie in deze prachtige regio te versterken. Zelf kan ik er ook veel van leren, het is een super werk- en levenservaring. Ik ben echt trots op mijn baan en ga mijn taken uitvoeren met veel drive en genoegen.