Oost NL

Hester Tak

Ondernemers helpen hun droom te verwezenlijken is iets wat mij energie geeft. Oost NL kan hier een kleine rol in spelen door de eerste stappen mogelijk te maken. Met de fondsen die ingezet kunnen worden voor verschillende fase waar een bedrijf zich in bevindt is er heel veel mogelijk. Het samenwerken met ondernemers om impact te realiseren voor de gezondheidszorg en de regio is waar het voor ons als Oost NL om draait.

Mijn aandachtsgebieden zijn tools ter ondersteuning van drug development en therapeutische (bio)farmaceutische producten. Geneesmiddelen waar al wat ervaring of kennis over is en die hergepositioneerd kunnen worden hebben extra mijn aandacht.

Ervaring: met een achtergrond in de biomedische wetenschappen, science-based business en bedrijfswaarderingen, ben ik sinds 2005 ben ik al actief in het scouten van nieuwe producten binnen de biotech en (bio)farmacie. Daarbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met het beschermen van intellectuele eigendom, IP-strategieën ontwikkelen voor start-ups, maar ook het valoriseren en het commercialiseren van deze kennis.