Oost NL

Fons de Zeeuw

Ons mooie bedrijf blijven verbeteren, verbindingen leggen binnen en buiten onze organisatie, binnen en buiten onze regio en ons land, en dan werken aan concrete resultaten. Resultaten die erop gericht zijn om onze regionale economie te versterken zodat bedrijven nog beter in staat zijn om bij te dragen aan de grote transities. Daar word ik warm van.

Als eindverantwoordelijke van de business unit International ben ik mij er goed van bewust dat onze business ecosystemen sterker zijn naarmate ze meer ingebed zijn in internationale netwerken. Daarom werken wij inbound (aantrekken van bedrijven vanuit het buitenland) en outbound (regionale ondernemers positioneren in het buitenland) aan de internationale inbedding.

"Resultaten die erop gericht zijn om onze regionale economie te versterken zodat bedrijven nog beter in staat zijn om bij te dragen aan de grote transities. Daar word ik warm van."

Ik zie het als mijn rol om relevante internationale netwerken op te bouwen en te onderhouden die gebruikt kunnen worden door de ondernemers. En als aanspreekpunt vanuit het directieteam voor het thema Food probeer ik bij te dragen aan gezamenlijk optrekken vanuit Oost NL zodat we de kracht van Oost Nederland op agritech, agrifood, eiwittransitie, en voeding & gezondheid nog verder kunnen versterken. Tenslotte ben ik vanuit het directieteam ook het aanspreekpunt voor marketing & communicatie. Ik houd van verhalen over de vernieuwingsdrang van Oost-Nederland en over de resultaten die wij samen met onze partners realiseren.