Oost NL

Annemarie van Vilsteren

Ik werk als projectmanager in het team Food van de afdeling Business Development. Hier ontwikkelen en voeren we projecten uit die ondernemers helpen bij innovatie. Daarnaast begeleiden we startende bedrijven bij het verder ontwikkelen van hun bedrijf. Ik heb een achtergrond in Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit en daarnaast een twee jaar geleden een MBA afgerond. Binnen ons team richt ik me op de thema’s Voeding en Gezondheid en het thema Verspilling. Het is erg motiverend om dagelijks samen te werken met gedreven mensen die de wereld een stukje mooier willen maken. Die vind je bij Oost NL, maar ook zeker bij de bedrijven en organisaties met wie we samen werken. 

"Het is erg motiverend om dagelijks samen te werken met gedreven mensen die de wereld een stukje mooier willen maken."

In het Business Innovation Program Food, een landelijk programma voor food bedrijven die met een innovatief idee een bijdrage leveren aan de voedseltransitie, ondersteunen we bedrijven bij het bouwen aan hun business case. Een gedegen marktvalidatie van het idee is hierbij cruciaal. Ik begeleid bedrijven, geef feedback en ondersteun ze met het bouwen aan hun relevante netwerk.

Ik woon met mijn gezin in mijn geboortestad Deventer. Oost-Nederland is prachtig en heeft naast mooie steden een heel gevarieerde natuur, rust en ruimte te bieden.