Header fallback 1

Mini-Circuits

Mini-Circuits, een wereldleider op het gebied van ontwerp, productie en directe verkoop van RF/microgolfcomponenten en -systemen, heeft in 2021 een nieuw kantoor geopend in Nijmegen om de aanwezigheid van het bedrijf op het gebied van service en ondersteuning voor Europese klanten uit te breiden.

Het kantoor dient ook als hub voor de bedrijfsontwikkelingsinspanningen van het bedrijf in de wereldwijde RF-energiemarkt. Het kantoor wordt gehuisvest op de Novio Tech Campus met meer dan 60 bedrijven in de hightech-, life science- en gezondheidssector. Oost NL, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Oost-Nederland, heeft Mini-Circuits ondersteund bij de vestiging van het kantoor in Nijmegen. De Novio Tech Campus in Nijmegen is uitgegroeid tot een hot spot voor innovatie in de hightech-, life sciences- en gezondheidssector, en is momenteel de thuisbasis van onderzoeksfaciliteiten voor veel leiders in de RF/microgolf- en halfgeleiderindustrie.

Het Nederlandse kantoor van Mini-Circuits is een van de 14 bedrijfslocaties van Mini-Circuits, verspreid over negen landen, en de tweede locatie van het bedrijf in Europa.