Oost NL

Efficiënter orders verzamelen en pallets stapelen

In veel magazijnen verzamelen en stapelen medewerkers orders met de hand. Door een groeiend aantal verschillende producten en verpakkingen is het bijna onmogelijk om dit snel en foutloos te blijven doen. SAT Technologies uit Groenlo ontwikkelt een systeem om sneller en foutloos orders te verzamelen en pallets te stapelen.

Het systeem, uitgerust met laser, camera en speciale software maakt magazijnen efficiënter en goedkoper. Met een voucher van De Groeiversneller financiert SAT Technologies een expert voor de verdere ontwikkeling van de software.

Naast de benodigde software moet iedere orderverzameltruck een laser en Vision camera hebben. Effectiever stapelen betekent ook dat pallets stabieler zijn, dat leidt tot minder beschadigingen tijdens het transport. Nu komt het nog voor dat vrachtwagens half leeg rijden als gevolg van een beschadiging of verkeerde verzamelde order waardoor een pallet met 1 of 2 dozen opnieuw naar de klant getransporteerd moet worden. Minder fouten en beschadigingen resulteren in een efficiënter en milieuvriendelijker transport.

Oost NL kende SAT Technologies een groeivoucher toe.
Met De Groeiversneller ondersteunt de provincie Gelderland mkb’ers die willen groeien, met kennis, netwerk en geld.