Oost NL

​TValley Jaarcongres - Het effect van AI op robotica en sterk geautomatiseerde productieprocessen.

Artificial Intelligence (AI) is al lang geen toekomstmuziek meer, het verovert de wereld. Van zelfrijdende auto's tot virtuele assistenten als Siri, Alexa en Facebook. De koplopers in de maakindustrie zijn al volop bezig met de vraag hoe zij kunstmatige intelligentie ​gebruiken voor het verbeteren van productieprocessen en het optimaliseren van beheer en onderhoud.
BL20180614-Saxion Congres 140618-9550
​Op donderdag 6 juni vindt het TValley Jaarcongres plaats dat geheel in het teken staat van actuele innovaties en ontwikkelingen op het gebied van AI en Robotica en de toepassing ervan binnen de maakindustrie. Als partner maken wij dit jaarcongres mede mogelijk.

Plenaire keynotes van Jim Stolze en Nico Nijenhuis

Keynote spreker Jim Stolze neemt ons mee in de wereld van AI en heeft tal van inspirerende voorbeelden hoe dit nu al wordt toegepast. Maar het vervangt ook menselijk denken en handelen. Wat blijft er over voor onszelf en onze collega's? Na de lunch gaat ondernemer Nico Nijenhuis in zijn keynote in op het innovatieproces dat hij heeft doorlopen met de Robird: hoe het onderzoeksproject over de Robird is uitgegroeid tot de startup Clear Flight Solutions.

Aanmelden

Wil je bij het TValley Jaarcongres aanwezig zijn? Bestel voor 11 mei a.s. je Early Bird ticket voor maar €49,- (excl. BTW) in plaats van het reguliere tarief van €79,-. Meld je aan en wees verzekerd van een plekje. 

TValley

TValley is als stichtingsvorm gerealiseerd onder NovelT samen met de high-tech industriele partners in partners als IMS, DEMCON, Voortman Steel Machinery, Boessenkool, Bronkhorst High-Tech, Benchmark Electronics, Metric Control, RIWO engineering en RoborElectronics en Saxion en Oost NL.