Oost NL

Oproep: deelname aan de innovatie parade op TeamNL Tokio Expo, 1 juni -10 juli 2020

​Heeft u interesse om contacten te leggen in de Japanse markt? Meld u dan aan voor de Innovatie Parade op de TeamNL Tokio Expo.

IP-Atmosphere_1

In 2020 worden de Olympische Spelen in Tokio gehouden. Om het Nederlandse bedrijfsleven bij dit sportevenement te betrekken, presenteert Nederland zich in de aanloop naar de Olympische Spelen op de TeamNL Tokio Expo. De deelnemende partijen kunnen een bijdrage leveren aan urgente vraagstukken binnen de gebieden Nexus Food-Water-Energy, High-Tech Innovation en Vitality. De expo vindt plaats van 1 juni tot en met 10 juli 2020 in het Team NL Tokio Center in Tokio.

In juni van 2020 organiseert Oost NL vanuit het programma GO4EXPORT een AgriTech handelsmissie naar Japan. De missie brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand. Lees meer.

Samenwerking tussen Nederland en Japan

De TeamNL Expo wordt georganiseerd door RVO.nl en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met NOC*NSF, Papendal en de Nederlandse ambassade in Tokio.

Eén van de activiteiten op de expo is een Innovatie Parade. De Innovatie Parade presenteert producten, processen en diensten die zijn ontstaan door een samenwerking tussen Nederland en Japan. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Innovatie Parade? Neem dan contact op met Jurgen Sonneborn.