Oost NL

Novel-T organiseert Twentse Week van Innovatie

​Voor ondernemers die graag werk willen maken van hun innovatieplannen organiseert Novel-T in de week van 18-23 juni een inspirerend en praktisch programma. In deze eerste editie van de Twentse Week van Innovatie, #TWI18, laat Twente zijn innovatieve karakter al volop zien met een aantal bijzondere events: het World Technology Mapping Forum, de Red Engineers Challenge, de Entrepreneurial Day en het Open Huis van de Universiteit Twente. Daar zet Novel-T in samenwerking met verschillende partners een programma bovenop voor ondernemers.   

Novel-T TWI18 logo

​Inspiratie, verdieping en aan de slag! 

Het programma bestaat uit inspirerende kennissessies bij ondernemers op het bedrijf en meerdere masterclasses over bedrijfsinnovatie. Verder zijn er verschillende verdiepingssessies op de kansen van nieuwe technologieën zoals blockchain, Internet of things en onbemande systemen. Tijdens de praktisch ingestoken workshops krijgen ondernemers inzicht in welke projecten en regelingen er zijn voor innoverende ondernemers. Ook is er volop gelegenheid voor netwerken en het tot stand brengen van nieuwe verbindingen. Kortom: de TWI biedt ondernemers inspiratie, tips en handvatten om een volgende innovatiestap te zetten! 

Tijdens de afsluiter van de week - het Open Huis van de Universiteit Twente - leiden we je graag rond in de Twentse onderzoekswereld en maak je kennis met met start-ups uit de regio.   

Nieuwsgierig naar het programma? Ga naar de website en meld je aan voor de sessies die voor jou interessant zijn: ​twi18.novelt.com​. ​