Oost NL

Mooi initiatief vanuit onze regio: Redjeboeketje

Met Redjeboeketje kunt u onze lieve ouderen blij maken door een boeketje te doneren. Graag brengen wij u op de hoogte van een mooi initiatief vanuit onze regio. De Arnhemse scale-up Redjepakketje is samen met Ernst & Young gestart met Redjeboeketje. De horti-sector heeft het zwaar door het corona-virus. Er worden momenteel 80% minder bloemen verkocht en de export ligt nagenoeg stil. Aan de andere kant mogen onze kwetsbare ouderen vanwege het virus geen bezoek meer ontvangen.

boeketje

Door te doneren helpt u de horti-sector een handje in deze moeilijke tijden. De bloemen hoeft u niet exclusief te doneren aan ouderen, maar u kunt bijvoorbeeld ook een boeketje sturen naar een dierbare. 

Ondersteunen jullie dit initiatief ook? Redjepakketje zal de logistieke afwerking verzorgen tegen kostprijs. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.redjeboeketje.nl

Oost NL ondersteunen wij dit initiatief van harte, door het leggen van waardevolle contacten. Mocht u ook een mooi initiatief hebben waarmee u een positieve bijdrage wilt leveren in deze moeilijke tijden. Laat het ons weten wij denken graag met u mee.