Header fallback 1

Meld je aan voor het Customer Discovery Program

Heb jij een startup en een innovatie bedacht op het gebied van food, health, energy, tech, logistics of data? En krijg je op zoek naar financiering steeds weer dezelfde vraag: welk probleem los je op in de markt en wie worden je eerste klanten? Dan is het Customer Discovery Program (CDP) misschien iets voor jou! De nieuwe ronde start 12 oktober 2022. Lees meer over CDP op onze website en meld je aan. CDP (tot 1 oktober bekend als het Market Readiness Program) is een programma voor ambitieuze startups die op het punt staan de markt te betreden of net op de markt zitten. In een parttime traject van 10 weken toets je alle aannames over je klant.

Rebecca heye

Superfan

Een van de vele ondernemers die je voor ging is Rebecca Heye. Wie haar vraagt naar haar ervaringen met het CDP krijgt louter superlatieven te horen, of het nu gaat over het programma zelf, de begeleiding of het contact met andere ondernemers. ‘Ik ben superfan’.

Rebecca, eigenaar van Chief Happiness Consulting, ontdekte in de beginfase van het programma dat haar doelgroep niet echt zat te wachten op haar idee. Ze sloot het programma echter af met een concept dat wel enthousiast wordt ontvangen en in een behoefte voorziet. Het door haar ontwikkelde digitale platform ‘Klik en Connect’ verbindt jonge ambtenaren met ervaren medewerkers van overheidsinstanties zodat kennis niet verloren gaat en de werkbeleving van de jonge werknemers verbetert. Lees meer over het bedrijf van Rebecca en haar ervaringen met CDP.

Fotograaf: Teuntje van den Brekel