Oost NL

Match2Medica 2017

Voor de 4e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de Match2Medica ondernemersreis i.s.m. het Interreg 5B programma Boost4Health, het NBSO netwerk, Enterprise Europe Netwerk, Health~Holland, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, InnovationQuarter, AmsterdamTrade en Health Valley, ondersteund vanuit het GO4EXPORT uitvoeringsprogramma en Overijssel.

Ondernemersreis-Match2Medica

De reis heeft als doel om Nederlandse mkb-ondernemers, die zich op internationale markten richten of oriënteren, te ondersteunen bij het vinden van zakenpartners op de Medica (en Compamed), de grootste medische marktplaats van de wereld. De focus van deze ondernemersreis is Europese samenwerking bij de technologische- en marktontwikkeling van een technologie, product of dienst. Samen sta je sterk is de gedachte en in medisch technologische ontwikkelingen zijn er vaak slechts enkele hooggespecialiseerde partijen in West-Europa te vinden relevant voor uw business.

Bijgevoegd de delegatiebrochure en uitnodiging + programma van de eigen sessie die wij organiseren in het beursgebouw met onder andere de Secretaris Generaal van ministerie van VWS als spreker.