Oost NL

Last Call: Handelsmissie naar China

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de handelsmissie naar China. ​Van 2 tot 8 december brengen we samen met gedeputeerde van de provincie Gelderland, Michiel Scheffer, een bezoek aan de Chinese provincies Hubei (Wuhan) en Shandong (Jinan). Aanmelden kan nog tot 16 oktober.

skyline Wuhan

Deze handelsmissie is geschikt voor bedrijven die een oriënterend bezoek aan Hubei en Shandong willen brengen, maar ook voor bedrijven die hun activiteiten in China richting deze gebieden willen uitbreiden, of opvolging willen geven aan reeds bestaande relaties. Deze missie is uitermate geschikt voor bedrijven die actief zijn in de sectoren water- en milieutechnologie, duurzame stedelijke ontwikkeling, circulaire economie en logistiek.   

De missie

De provincie Gelderland heeft ruim 10 jaar een hechte band met de provincie Hubei en de gemeente Arnhem bijna 20 jaar met zusterstad Wuhan. Deze contacten worden ingezet ten dienste van deelnemende bedrijven aan deze handelsmissie. Deelname biedt u een goede gelegenheid om uw netwerk in China op te bouwen of uit te breiden vanuit deze bestaande banden.
Er wordt een intensief programma voor ondernemers aangeboden in Hubei van 3-5 december. Het Netherlands Business Support Office Wuhan zal per deelnemer een individueel matchmakingprogramma opstellen met interessante gespreks- en handelspartners.
 
Aansluitend op het bezoek aan Hubei reist u op 5 december verder naar de provincie Shandong aan de Chinese oostkust. Gelderland en Shandong onderhouden al jarenlang een warme relatie. Naast het algemene programma kan het Netherlands Business Support Office Qingdao & Jinan ook hier een individueel programma voor deelnemende bedrijven opstellen.
In voorbereiding op de missie vindt een bijeenkomst plaats waarin deelnemers worden voorbereid op het zakendoen in China. Onder andere zullen aan bod komen intellectuele eigendom, communicatie met Chinese partners en informatie-uitwisseling. 

Wat levert deelname u op?

 
  • Optimale voorbereiding
  • Een individueel programma samengesteld op basis van uw wensen
  • Persoonlijke afspraken met potentiële Chinese zakenpartners
  • Een podium om uw bedrijf te presenteren
  • Netwerkmomenten tijdens gezamenlijke diners, recepties en diverse evaluatiemomenten
  • Mogelijkheid om eigen afspraken in China te combineren met deelname aan het missieprogramma

Aanmelden

Interesse om samen met andere bedrijven kansen in China te gaan verkennen en benutten? Er zijn nog enkele plekken vrij! De uiterste aanmelddatum is 16 oktober 2018. Deze missie staat open voor bedrijven uit Gelderland en Overijssel. Aanmelden kan bij Judith van de Bovenkamp​ via judith [dot] vandebovenkamp [at] oostnl [dot] nl.​

Deze handelsmissie wordt georganiseerd vanuit GO4EXPORT, een stimuleringsprogramma voor export, ondersteund door de provincies Gelderland en Overijssel en uitgevoerd door programmamanager Oost NL met samenwerkende partners KvK, VNO-NCW Midden, Koninklijke Metaalunie, Kiemt, Food Valley, Health Valley, WTC Arnhem-Nijmegen, WTC Twente, Hogeschool Arnhem-Nijmegen, Hogeschool Saxion, Hogeschool Windesheim, Kennispoort Regio Zwolle, MKB-Deventer, VMO, Novel-T, MKB-Midden en FME.