Oost NL

Lanceringsbijeenkomst P>Act 03/10

​​Het gebruik van kunststof gaat gepaard met veel milieuschade. In de afgelopen vijftig jaar is het gebruik van kunststof wereldwijd vertwintigvoudigd. De verwachting is dat dit gebruik in de komende twintig jaar nog zal verdubbelen. Tijd voor actie dus. P>Act is op zoek naar innovaties die dit probleem aanpakken.

Beeld Pact to Act landscape

​P>Act is een community die ketens van bedrijven, overheden, innovators/startups en kennisinstellingen samen in actie brengt om de ambitieuze doelstellingen van de nationale Transitie Agenda Kunststoffen te realiseren. We bouwen aan nieuwe circulaire kunststoffenketens waarbij het gebruik van virgin fossiele grondstoffen drastisch verminderd wordt. P>Act versnelt de transitie naar een circulaire kunststofketen door goede initiatieven de ruimte en ondersteuning te bieden om zich te ontwikkelen en op te schalen.
 

Heeft jouw bedrijf een idee om het gebruik van fossiele virgin grondstoffen voor plastics terug te dringen? 

Meld je dan aan voor de lanceringsbijeenkomst van P>Act. Op deze dag staat jouw idee centraal.
Wij helpen je om jouw idee te realiseren door je te koppelen aan de juiste financiering, de juiste kennis en de juiste partners. 

Lanceringsbijeenkomst P>Act

Donderdag 3 oktober 2019
Van 12.30 uur tot 17.00 uur

INSTOCK
Vleutenseweg 382
3532 HW  Utrecht
 

Meld je hier aan voor 22 september, dan weet je zeker dat we met jouw idee aan de gang gaan. 
 

P>Act is een initiatief van Provincies Overijssel, Provincie Zuid-Holland en de ontwikkelingsmaatschappijen Oost NL en InnovationQuarter. ​

Dit initiatief wordt door MVO Nederland ondersteund vanuit het Versnellingshuis. Het Versnellingshuis is het loket waar ondernemers terecht kunnen met hun circulaire vraagstukken.