Oost NL

KVK Innovatie Top 100

Ben jij een ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf? Heb je een innovatief product of dienst met succes op de markt gebracht? Schrijf dan in voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK. Dat kan nog t/m 3 juli 2023.

KVK top 100

Zichtbaarheid van jouw innovatie vergroten

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren. Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. Alle innovaties worden beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid.

De KVK Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf te vergroten. Daarnaast geeft deelname toegang tot nieuwe netwerken. Denk aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers.

Wie kan zich inschrijven?

Alle Nederlandse innovatie ondernemers uit het midden- of kleinbedrijf en stichtingen met de volgende kenmerken:

  • De onderneming of stichting heeft een innovatief product of dienst ontwikkeld dat al met succes op de markt is gebracht en omzet heeft gerealiseerd.
  • De onderneming of stichting is ingeschreven bij KVK.

LET OP: Je kan niet meedoen met een innovatie waar je al eerder mee hebt ingeschreven. Uiteraard wel met een nieuwe innovatie.

Meer informatie en inschrijven KVK Innovatie Top 100