Oost NL

Koningin Máxima aanwezig bij bijeenkomst van nlgroeit in Apeldoorn

Koningin Máxima is donderdagmiddag 19 september aanwezig bij een regionaal evenement van nlgroeit bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Nlgroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Naast Maxima is ook Hilde van Dijk van Slim Opgewekt aanwezig als spreker. 

nlgroeit logo

​Nlgroeit richt zich op het verbeteren van ondernemerschap binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) en biedt onder andere ‘groeiambassadeurs’, die op basis van hun eigen ervaringen ondernemers helpen de mogelijkheden te verkennen om hun bedrijf te laten groeien. Zo worden ondernemers gefaciliteerd bij het vinden van een passende coach, mentor of opleiding. Het gaat om ondernemers met een minimale omzet van 1 miljoen euro per jaar.  Er zijn al meer dan 900 matches gemaakt en meer dan 300 mentoren aangesloten. Nlgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Kamer van Koophandel, NLevator en NL2025. In Apeldoorn komen voornamelijk mkb-ondernemers uit Gelderland en Overijssel samen.
 

Over nlgroeit

nlgroeit helpt ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen euro omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder ​zijn.

Meer informatie over de het regionale evenement van nlgroeit in Apeldoorn en de mogelijkheid om je aant te melden is hier​ te vinden.