Oost NL

Jigsaw Business Group opent nieuwe vestiging in Hengelo

Jigsaw Business Group, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende leverancier van zakelijke diensten op het gebied van supplychainmanagement, verbetering van bedrijfsprocessen, werving, training en ontwikkeling. Onlangs heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid naar het World Trade Centre in Hengelo. Oost NL heeft het bedrijf bijgestaan bij hun vestiging in de regio. 

Jigsaw.jpg

Darren Thomas en Yaniv Oren van Jigsaw sturen de Nederlandse vestiging aan.

Jigsaw is gespecialiseerd in het werken met klanten in de sectoren High-Tech, Engineering en Maakindustrie, waaronder ook Rail, Automotive, Energie en Lucht- en ruimtevaart. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt in de vraag naar supplychainmanagement oplossingen en gespecialiseerde internationale wervingsdiensten.

Dean Stennett, directeur van Jigsaw Business Group, over de uitbreiding van het bedrijf naar Nederland: "In het afgelopen jaar hebben we een aanzienlijke toename gezien van het aantal bedrijven dat specialistische ondersteuning nodig heeft bij het opzetten van nieuwe fabrieken en panden in deze regio. Die bedrijven hebben bovendien behoefte aan werving van hooggekwalificeerde werknemers. In het licht van de groei van onze klanten in de EU was het slim om permanent in deze regio aanwezig te zijn". Het bedrijf verwacht in de komende maanden volledig operationeel te zijn.

Welkome aanvulling op de regio

Marloes de Goeijen, projectmanager new businesses hielp Jigsaw bij hun zoektocht naar kantoorruimte en de administratieve procedures die gepaard gaan met het opzetten van een nieuwe vestiging. "Jigsaw is een welkome aanvulling in onze regio. Zij richten hun activiteiten op sectoren waar we in Oost-Nederland in uitblinken, zoals Tech en Energie. Wij wensen het team van Jigsaw veel succes in Nederland."

"Oost NL heeft ons ondersteund bij het begrijpen van de lokale wettelijke vereisten en processtappen voor het opzetten van een kantoor in Nederland. We kijken uit naar een verdere samenwerking met Oost NL", aldus Stennett. "We hopen dat de vestiging van een kantoor in Nederland niet alleen onze relatie met huidige klanten in de regio versterkt, maar ons ook in staat stelt ons klantenbestand op het Europese vasteland verder uit te breiden."