Oost NL

iPro-N eindbijeenkomst: Intelligente producten en processen

​Ervaar donderdag 27 juni welke prototypes mkb’ers ontwikkelden onder de vlag van het Europese project iPro-N. Op een dynamische projectenmarkt tonen ondernemers hun nieuwste intelligente producten en processen. Tijdens de iPro-N eindbijeenkomst bij Emsflower in Emsbüren biedt deze projectenmarkt een uitgelezen kans om kennis te maken met innovaties die internationale samenwerking op kan leveren.​ Interessant voor iedereen die zich in het bedrijfsleven, bij kennisinstellingen of overheden bezighoudt met innovatie, interregionale samenwerking of economische ontwikkeling.​

iPro-N afbeelding

​Na vier jaar sluiten we iPro-N feestelijk af. We willen de resultaten van het Nederlands-Duitse project graag met u delen. Naast de projectenmarkt geven verschillende beleidsbepalers daarom toelichting op de impact van Europese samenwerkingsprojecten zoals iPro-N.
 
Wilt u innovatieve ondernemers ontmoeten, waardevolle contacten leggen en uw eigen kansen op succesvolle innovatietrajecten vergroten? Kom dan donderdag 27 juni naar iPro-N-deelnemer Emsflower in Emsbüren voor de eindbijeenkomst van iPro-N. Interessant voor iedereen die zich in het  bedrijfsleven, bij kennisinstellingen of overheden bezighoudt met innovatie, interregionale samenwerking of economische ontwikkeling.
 
Als toegift nodigt gastheer Emsflower, die intern gebruik maakt van de meest geavanceerde technieken van deze tijd, u aan het begin van de middag uit voor een kijkje achter de schermen. Deelname aan deze rondleiding is optioneel en kunt u aangeven in het aanmeldformulier.

PROGRAMMA

13.45 – 14.00 uur  Ontvangst voor Emsflower-rondleiding

14.00 – 15.00 uur  Rondleiding Emsflower

14.45 – 15.10 uur  Ontvangst voor namiddagprogramma

15.10 – 15.15 uur  Welkom door moderator Pieter Dillingh, Teammanager Tech Oost NL

15.15 – 15.30 uur  'Innovatiekracht Emsflower', gastheer Tom Kuipers

15.30 – 16.10 uur  Visie beleidsbepalers op impact Europese projecten

16.10 – 16.30 uur  'Slimme sprong over de grens' - Resultaten iPro-N, Rob van Vollenhoven, projectmanager leadpartner Oost NL

16.30 – 18.00 uur  Projectenmarkt iPro-N deelnemers & Netwerken

Aanmelden kan tot 20 juni, deelname is gratis.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie: Emsflower GmbH , Carl-von-Linné-Str. 1, 48488 Emsbüren​

U kunt zich aanmelden via deze link.​

Neem voor meer informatie contact op met Oost NL: 
Rachel Laarhuis
+31 (0)88 - 667 01 00
rachel [dot] laarhuis [at] oostnl [dot] nl