Oost NL

Innovaties in de landbouw beginnen bij AgroInno 2022 

Virtuele tentoonstelling verbindt Duitse en Nederlandse landbouwinnovaties 

Op 12 en 13 april 2022 vindt online de AgroInno 2022 plaats. Een virtuele online tentoonstelling waar bezoekers innovaties in agro, klimaat en duurzaamheid kunnen ontdekken. Het is een grensoverschrijdend evenement waarbij Duitse en Nederlandse bedrijven samenwerken op dit unieke landbouwplatform. Het thema tijdens deze AgroInno is dan ook ‘Innovatieve landbouw verbindt.’ 

Afbeelding1.gif

AgroInno 2022 focust zich op innovatieve en circulaire, klimaatneutrale en duurzame productiemethodes in de landbouw. Met grensoverschrijdende innovaties op het gebied van voedselproductie en voeding willen Nederlandse en Duitse bedrijven en organisaties doorbraken realiseren voor een gezonde en duurzame samenleving.  

Kosteloos aanmelden voor AgroInno 

Tijdens dit evenement stellen bedrijven hun nieuwe technieken, duurzame landbouwmethoden en veelbelovende productieprocessen en producten ten toon. Het event biedt de mogelijkheid om digitaal in contact te komen met potentiële nieuwe zakenpartners. Geïnteresseerden en bedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven voor een stand of voor een bezoek aan de beurs via: www.agroinno.eu 

AgroInno is een initiatief van de Duitse organisaties 3N Kompetenzzentrum - kennispartner voor de bio-economie, DNL-contact - dienstverlener voor grensoverschrijdend zakendoen in de landbouwsector en KNUW - competentienetwerk voor milieu en circulaire economie in Noordrijn-Westfalen en de Nederlandse ontwikkelingsmaatschappij Oost NL - business development voor handel en bedrijfsleven in Gelderland en Overijssel. 

AgroInno wordt in het kader van het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland met middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincie Gelderland ondersteund. De Euregio Rijn Waal begeleidt het programmamanagement.