Oost NL

In2Group IoT bedrijf vestigt zich in Heteren

​Een innovatieve speler, die nieuwe concepten op basis van de nieuwste telecom/communicatie standaarden in de Europese markt zet.

OVI-lock

De Mobile Network Operators (MNO's) hebben hun volledige focus op IoT. Niet als verlengstuk van de bestaande telecommarkt maar als compleet nieuwe markt. in2Group is met haar hardware oplossingen en services voor de onderliggende connectivity in beeld bij de MNO's en zoekt daarnaast de alliantie met sterke partners.

Vooralsnog start In2Group met 4-6 medewerkers, maar verwacht binnen drie jaar door te groeien naar 50 werknemers.

Dit project wordt ondersteund door het Oost NL EuroSRS-initiatief. Oost NL begeleidt het bedrijf met de groei en verankering in de regio vanuit de businessunits Business Development en International.

Zo ondersteunen wij In2Group bijvoorbeeld met samenwerkingen met IoT-bedrijven uit Zuid-Afrika.

Maatschappelijke uitdagingen

Door het inzetten van zogenaamde "Smart"concepten in de ouderenzorg, industrie, leisure markt en/of AirBNB creërt In2Group een veiligere omgeving, door mensen toegang te verlenen via mobiele telefoons op elke gewenste tijdstip  en volgens de GDPR – AVG normen.

Door NB-IoT sensoren in "afval"containers te monteren kan een afvalverwerker nog efficiënter te werk gaan. Wat resulteert in het terugdringen van het aantal vervoersbewegingen en CO2 uitstoot.

In2Group

In2Group maakt gebruik van de nieuwste technologieën, Narrowband-Internet of Things en low transmitting energy mobile technologie LTE-M. De nieuwste standaarden welke vallen binnen het spectrum van 5G.

Deze (technologieën) zijn energiezuiniger en dan de huidige 2G, 3G en 4G netwerken en uitermate geschikt voor het nog veiliger verzenden van data. De signaalsterkte is tot 9 maal sterker waardoor de penetratie binnen gebouwen, in buiten-gebieden en onder de grond mogelijk is.

Meer informatie: http://in2.group/contact/