Oost NL

Elsevier zoekt Health-startups voor innovatie-hub

The Hive is een innovatie-hub van Elsevier. Het is een groep van toonaangevende biotechnologische en farmaceutische start-ups die zijn gekozen vanwege hun indrukwekkende werk in het vroege stadium van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen. Om die startups verder te helpen en te versteken biedt Elsevier toegang tot haar innovatie-hub. Het is het derde jaar dat Elsevier The Hive organiseert. 

The-hive-home-header-img

The Hive zet zich in voor het bevorderen van samenwerking en inspiratie in de hele Pharma & Life Sciences industrie en is een kans voor de deelnemende bedrijven om hun onderzoek te versnellen en voor anderen om te leren van hun ervaringen. The Hive biedt opleiding, ondersteuning en gratis toegang tot Elseviers producten op het gebied van Pharma & Life Sciences.  

De ideale deelnemers voor Elsevier zijn start-ups of kleine bedrijven die aan de volgende criteria voldoen:

  • 10+ onderzoekers gericht op onderzoek in een vroeg stadium
  • Graag gebruik maken van Elseviers productenportefeuille (ScienceDirect, Scopus, Embase, PharmaPendium, Text Mining, Reaxys en Reaxys Medicinale Chemie).
  • Bereid en enthousiast om hun reis aan boord van Elsevier's oplossingen met de wereld te delen en om feedback te geven aan het productontwikkelingsteam.

Meer weten

​Op de website van Elsevier​ is meer inormatie te vinden en is het mogelijk een aanvraag in te dienen.