Oost NL

Een dag vol Voedsel Vernieuwers!

Woensdag 24 mei sloten de deelnemers van editie 6 van het Business Innovation Program Food hun deelname aan het programma af met een presentatie van hun roadmap voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf. In de middag waren alle oud-deelnemers uitgenodigd om als community van Voedsel Vernieuwers samen te komen en ervaringen en ideeën uit te wisselen. Wat ze allemaal gemeen hebben? Een innovatief bedrijfsidee dat bijdraagt aan de voedseltransitie.

DSC00192.JPG

Ook voor jouw bedrijf?

Werk jij ook aan een innovatief idee en draagt jouw bedrijf bij aan de voedseltransitie? Kun je ondersteuning gebruiken bij het valideren van jouw business case? Op 6 september starten we met editie 7 van het Business Innovation Program Food. Wil je eerst meer weten over de inhoud en je vragen kunnen stellen? Op 14 juni tussen 10 en 11 uur vindt er een kennismakingsworkshop plaats. Schrijf je hier in: Business Innovation Program Food editie 7 - BUSINESS INNOVATION PROGRAM FOOD


Deze bedrijven gingen je voor in editie 6:

  • Lumbriculus 

We kijken terug op een mooie editie en wensen iedereen veel succes met het verder bouwen aan zijn bedrijf!


Samenwerkingspartners

Binnen het Business Innovation Program Food werken de Regionale Ontwikkelings Maatschappijen (LIOF, NOM, Innovation Quarter, BOM, Horizon, ROM Utrecht Region, Impuls Zeeland, ROM InWest en Oost NL) samen met  Invest-NL, de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling, de Rabobank, Foodvalley NL en Gritd.