Oost NL

Digital Summit Euregio 2021 - Online congres & start-up competitie

De Digital Summit Euregio vindt op 19 mei plaats van 09:00 tot 17:00 uur. Het is het grootse hybride digitale congres in de regio, gericht op bedrijven, leidinggevenden en iedereen die geïnteresseerd is in de digitale wereld. De DSE heeft voor het eerst deze titel, maar was hiervoor 8 jaar bekend onder de titel “IT-Strategie-Kongress Nord Westfalen”.  

Digital Summit Euregio 2021

Sprekers 

Bedrijfsleiders, IT-besluitvormers, managers en geïnteresseerden in digitale onderwerpen, komen samen om te praten over digitalisering, online strategieën, megatrends en meer. Er worden interessante hoofdthema’s verwacht van internationale én Euregionale CIO’s en bedrijfsleiders, evenals van andere spelers in de digitaliseringsbranche. Duitse en Nederlandse digitaliseringsdeskundigen spreken in drie parallelle tracks "Strategie en Megatrends", "Digitale bedrijfsmodellen" en "Digitale Euregio" over digitale onderwerpen, trends en strategieën. De voertaal van het event is Duits en Engels. 

Startup-competitie 

Onder leiding van de Digital Hub münsterLAND hebben startups de mogelijkheid om zich aan de deelnemers te presenteren als onderdeel van een pitchwedstrijd in de track "Digital Business Models". De winnaar wordt op de middag van het evenement bepaald. Daarnaast kunnen de deelnemers zich verheugen op een gespreksronde met corporate startups en lezingen over succesvol geïmplementeerde digitale bedrijfsmodellen. Er zijn prijsgelden met een totale waarde van €7.000. Aanmelden is mogelijk tot 31.03.2021. Het team van Digital Hub münsterLAND zal alle inzendingen bekijken en neemt na de sluitingsdatum contact op.  

Aanmelden 

Aanmelden voor het event: https://digital-summit.eu/nl/anmeldung/  

Aanmelden voor startup-competitie: https://digital-summit.eu/nl/startup-wettbewerb/