Header fallback 1

De Dag van de Logistiek binnen Logistics Valley op zaterdag 2 juni 2018

​In de logistieke sector zijn volop kansen op een baan. Bij de Dag van de Logistiek kun je een kijkje nemen in de keuken van het logistiek bedrijf om te zien welke kansen er voor jou zijn. Naast  vrachtwagen-/heftruckchauffeurs zijn er binnen de logistiek ook functies op het gebied van planning, verpakken, handling en ICT.

Logistics valley logo

Vraag je je wel eens af welke weg een pakket aflegt van de webwinkel tot jouw voordeur? Bij de Dag van de Logistiek ervaar je wat logistiek inhoudt en doet. Lokale bedrijven openen hun deuren en laten zien hoe het er in de praktijk aan toegaat. Verder zijn er opleidings- en uitzendpleinen als ook relevante logistieke organisaties en overheden aanwezig die je kunnen helpen bij je vragen. 


De Dag van de Logistiek is dé dag om je te oriënteren op een baan binnen de logistiek en vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Nijmegen/Wijchem, Blokker distributiecentrum in Geldermalsen en Centerpoort-Noord in Duiven. Aanvang vanaf 10.00-16.00 uur en is kosteloos te bezoeken.


De drie logistieke hotspots van de provincie Gelderland zijn Rivierenland, regio Nijmegen en Liemers/Achterhoek. Logistics Valley is een programma van de Provincie Gelderland, uitgevoerd door Oost NL.