Oost NL

Corona Rebuild Program 15 april van start

​Na de introductie van het Corona Rebuild Program (CRP) in Noord-Brabant start Oost NL op woensdag 15 april met het programma op voor ondernemers in Oost-Nederland. Het programma richt zich op innovatieve ondernemers die veel last hebben van de coronacrisis, met als doel bedrijven tijdens en na de crisis perspectief te bieden. Oost NL werkt hierbij samen met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). ​

corona rebuild program

In 10 modules/30 dagen krijgen bedrijven inzicht in de impact van de coronacrisis op hun bedrijf, en welke maatregelen zij kunnen treffen.  Hierop kunnen zij directe acties ondernemen. Daarbij gaan we samen op zoek naar de sterke kanten van hun businessmodel, waarmee de ondernemer weer aan zijn bedrijf kan bouwen voor de toekomst.

Iedere woensdag instromen

Het programma bestaat zowel uit groepsbegeleiding, zodat ondernemers ook van elkaar kunnen leren en 1-op-1-gesprekken. Het programma vindt volledig digitaal plaats. Iedere woensdag is er een nieuw instroommoment.

Het programma is voor innovatieve bedrijven uit Gelderland en Overijssel. Het programma is beschikbaar voor portfoliobedrijven van Oost NL en haar gerelateerde programma's en fondsen. Maar ook als je hieraan nog niet voldoet kun je contact met ons opnemen.

Meer weten? Kijk dan hier