Oost NL

Afsluitend event INTERREG project MIND

​Op 14 juni organiseert Oost NL met de kernpartners een afsluitend MIND evenement. Gedurende de dag presenteren de Nederlandse en Duitse partners hun innovaties en worden nieuwe onderwerpen tijdens het zorg-innovatie BarCamp besproken.

Interreg MIND

Het INTERREG-project MIND faciliteert en ondersteunt de samenwerking tussen Duitse en Nederlandse MKB bedrijven bij de ontwikkeling van innovatieve producten die een antwoord geven op de economische en maatschappelijke uitdagingen in de zorg. Zowel in Duitsland als in Nederland is de Life Science & Health sector een innovatieve sector met veel groeipotentieel voor de toekomst, juist vanwege de grote maatschappelijke uitdagingen die er spelen. Denk bijvoorbeeld aan de sterke vergrijzing en de opkomst van nieuwe ziektebeelden.

In het open BarCamp concept, willen we met jullie nog een keer kijken naar het innovatielandschap in onze regio. Het hoofdthema van de BarCamp is medische technologie en innovatieve gezondheidszorg. Het wordt een dag vol met ideeën, visies en discussies rondom de toekomst van de Duits-Nederlandse zorg en zorginnovaties.