Header fallback 1

Aankondiging: Marius Prins treedt terug als algemeen directeur van Oost NL

​"Met heel veel plezier werk ik samen met al mijn Oost NL-collega's aan de duurzame economie van Gelderland en Overijssel. Twee prachtige provincies met veel innovatief ondernemerschap, geweldige kennisinstellingen en betrokken overheden. De laatste drie jaar heb ik dat mogen doen vanuit de functie van algemeen directeur van Oost NL. Wat een inspirerende, mooie job! Na ruim 20 enerverende jaren in Oost-Nederland is het nu tijd voor een opvolger. Nog ruim een half jaar mag ik samen met u en heel veel anderen werken aan welvaart en welzijn in onze regio. Ik hoop u daarbij nog regelmatig te ontmoeten!". Zo kondigde Marius Prins zijn vertrek aan. Medio 2020 neemt hij afscheid. 

Marius Prins

​​​Guido van Woerkom, voorzitter Raad van Commissarissen: "We danken Marius voor zijn bijdrage de afgelopen jaren. Met passie voor innovatief ondernemerschap en een focus op kansen werkt hij samen met alle Oost NL-ers aan een duurzame toekomst van Gelderland en Overijssel. Samen met het Management Team bouwt hij aan een verdere professionalisering van Oost NL, waarbij duurzame groei en maatschappelijke impact een drijfveer zijn. Hierbij staat samenwerking zowel intern als met bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid centraal. De Raad van Commissarissen constateert een brede waardering voor Marius als algemeen directeur."

 

De RvC is inmiddels gestart met het werving- en selectietraject van de nieuwe algemeen directeur. Marius Prins blijft actief als algemeen directeur totdat zijn opvolger in dienst treedt. ​