Health foto

Health

In Oost-Nederland werken bedrijven, kennisinstellingen, overheden en zorginstellingen samen om medische technologie te ontwikkelen zodat de zorg beter, sneller en minder personeelsintensief wordt. Doelgerichte zorg die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Brainstormen over een nieuw idee, op zoek naar financiering of vragen over internationalisering? Bel of mail de contactpersonen onderaan deze pagina.

Sterke ecosystemen

Oost NL is de aanjager van innovatieve ecosystemen in Oost-Nederland. Dat doen we door erin te investeren, innovatie aan te jagen en internationale connecties te ontwikkelen. We onderscheiden de volgende ecosystemen:

  • Medtech Cluster Twente
  • Digital Health (Nijmegen en Twente)
  • Drugs Discovery & Development (Oss en Nijmegen)

We werken samen met onze partners Health Valley, Briskr, Radboudumc, OnePlanet Research Center, Universiteit Twente en TechMed Center.

Waar helpt Oost NL bij?

Oost NL helpt innovatieve bedrijven, startups en scale-ups bij het maken van de volgende stap. Dit doen we door samen te innoveren, investeren en internationaliseren.

  • De teams van Oost NL adviseren ondernemers bij het opstellen van een innovatief businessplan.
  • Ondersteunen bij succesvolle vestiging in de regio.
  • Versterken het internationaal ondernemerschap (onder andere via GO4EXPORT).
  • En helpen bij het aantrekken en verstrekken van financiering voor startups en scale-ups.

Meer weten? Bel of mail onderstaande contactpersonen.

2-pagers

Kijkt u ook even in de bijlagen? Daar ziet u zogenaamde 2-pagers die raakvlakken hebben met Health-gerelateerde sleuteltechnologieën en maatschappelijke uitdagingen. In deze 2-pagers wordt onze betrokkenheid aan de hand van uiteenlopende business cases, projecten en programma’s nader toegelicht. Ze geven een toelichting op de zogeheten innovatie ecosystemen, highlights, faciliteiten, projecten en specifieke thematische ontwikkelingen.