Oost NL

EPR

De ontwikkelingen op het gebied van Health & High Tech in Nijmegen gaan enorm snel. Afgelopen jaar maakte NXP bekend twee bedrijfsonderdelen te hebben verkocht en haar nieuwe hoofdkwartieren in Nijmegen op Novio Tech Campus te zullen vestigen.

Ook het bedrijf EPR heeft besloten zich op de Campus te vestigen.  EPR richt zich op de ontwikkeling en design van technologisch geavanceerde oplossingen op het gebied (micro) elektronica voor diverse toepassingsgebieden, waaronder Health en Smart Systems. EPR committeert zich met haar nieuwbouw aan het ‘campus concept’, omdat de bouwgrond onderdeel uitmaakt van Novio Tech Campus. Voorwaarde is bijvoorbeeld dat EPR toekomstige gebruikers van het pand ook laat conformeren aan het campus concept. Veel ondernemers zien dit als een beperking, maar EPR ziet dit vooral als een kans. Door deze vorm van beheer van het profiel van het terrein, blijft de omgeving van EPR technologisch hoogwaardig van karakter en behoudt zijn focus op Health & High Tech.

Business support

Oost NL verleent al meerdere jaren ondersteuning aan de ontwikkeling van het ecosysteem rond Novio Tech Campus, zowel in de vorm van business support, als op het gebied van infrastructuur.

www.noviotechcampus.com