Oost NL

Odin Company

Odin Company is in de wereld van de assessment tools een relatief onbekende, maar niet te onderschatten speler. Founder Willem de Jager heeft de afgelopen 15 jaren gewerkt aan een uniek assessment tool gebaseerd op de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. Dit instrument heet het Odin Development Compass (ODC®).

Uniek aan de ODC® is dat het de onbewuste drijfveren van mensen meet en daar competenties aan toevoegt. Het geheel geeft in een meting van 10-15 minuten inzicht in de natuurlijke kracht van mensen, in hun natuurlijk ontwikkelbare competenties en hun kwetsbare competenties die onder druk kunnen vervormen, danwel tot uitval of energieverlies kunnen leiden. Daarmee is de ODC® een premium product in de wereld van de assessment tools. De ODC® is op basis van uitgebreide research een gevalideerd assessment tool.

Toepassing

Odin Company, naast Willem de Jager bestaand uit Jan Lantink als managing director en in/uit Engeland en Australië ondersteund door twee non executive directors, levert B2B op basis van de ODC® oplossingen voor HR-vraagstukken bij bedrijven. Toepassingen zijn competence management (ondersteuning van recruitment processen en optimale teamsamenstelling), coaching (dankzij de ODC® wordt sneller en effectiever tot ‘the heart of the matter’ gekomen; executive coaching wint aan snelheid en diepgang) en change (organisatievraagstukken en –verandertrajecten die dankzij inzet van ODC’s geborgd worden langs de dimensie mens).

Odin Company groeit langs meerdere lijnen: aantallen ODC’s, meerdere product-markt-combinaties (bijvoorbeeld sportdomein, studenten, strategisch HR en financiële sector), meerdere landen, jongere doelgroepen (studenten, scholieren, kinderen). De ODC® is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Kwaliteitsborging

Om het premium product ODC® in haar variaties - en customizations voor onze klanten -kwalitatief goed in te kunnen (blijven) zetten leidt Odin Academy coaches en certified ODC professionals op in het gebruik van ons product. Kwaliteit is daarmee geborgd.