Oost NL

Mundo 3D Printing

Mundo 3D Printing is een servicebureau gespecialiseerd in de productie van sieraden met de meest moderne 3D Print-technologie. Mundo 3D Printing werkt nauw samen met de twee meest toonaangevende bedrijven in de ontwikkeling van 3D Print-technologie: EOS in Duitsland en CPM in Engeland. Deze samenwerking maakt het mogelijk de meest complexe 3D-ontwerpen te creëren.

Voor de productie gebruikt Mundo 3D Printing de DMLS technologie. Direct Melting Laser Sintering is een technologie waarbij goudpoeder laag voor laag met het elkaar gesmolten wordt tot het eindresultaat precies hetzelfde is als het originele 3D-model, gemaakt door de ontwerper.

Service

Het verkoop- en serviceteam van Mundo 3D Printing ondersteunt het gehele proces, zodat de klant zich puur kan focussen op het ontwerpen van de sieraden. Het team van Mundo 3D Printing zorgt verder voor de productie, de afwerking, de kwaliteitscontrole en het transport naar de ontwerper of zelfs naar een klant van de ontwerper onder zijn of haar eigen label.