Oost NL

DHM Dental

DHM Dental richt zich op het creëren, realiseren en vermarkten van innovatieve oplossingen die mondzorgverleners efficiënter en prettiger laten werken. Mondzorgspecialisten hebben een beroepspraktijk met grote fysieke belasting. Innovatieve producten zijn nodig om deze werkomgeving efficiënter en prettiger te maken. Om dit te bewerkstelligen ontwikkelde DHM Dental de Yirro-plus®.

Zelfreinigende mondspiegel

Yirro-plus® zelfreinigende mondspiegels is een baanbrekend concept voor zelfreinigende mondspiegels op lucht; een systeem dat universeel toepasbaar is op elke unit. Met Yirro-plus® houdt de gebruiker altijd helder zicht op het werkvlak zonder de workflow te hoeven onderbreken en zonder dat een assistente het spiegelvlak hoeft schoon te blazen. Dit levert dus altijd een extra hand vrij.

Dit systeem krijgt een vaste plek bij of op de assistentie-unit en laat zich eenvoudig reinigen. Het Yirro-plus®-systeem bestaat uit meerdere lichte en comfortabele heften uit duurzaam kunststof. De losneembare spiegelkoppen zijn verwisselbaar en uitstekend te reinigen volgens de WIP-richtlijn.