Oost NL

AppThis

Maaltijden bezorgen en afhalen zit in de lift. Steeds meer bedrijven openen een express- of afhaalservice om maaltijden aan huis te bezorgen. Dit heeft onder meer te maken met het gemak voor de gebruiker. AppThis Group BV is een onderneming die zich richt op het bedenken en realiseren van mobiele concepten voor de zakelijke markt en richt zich momenteel op de (door)ontwikkeling van een bestelplatform voor de horeca.

Oost NL kende AppThis in 2020 een Corona-OverbruggingsLening toe. 

Grotere partijen als Thuisbezorgd.nl en Myorder hebben hier al vroegtijdig op ingespeeld. Veel restaurants zijn op zoek naar alternatieven om enerzijds het eigen merk beter te positioneren en anderzijds de afhankelijkheid van genoemde partijen te verlagen. Op basis van deze vraag uit de markt is door AppThis een eigen platform ontwikkeld.

Geboden alternatief

Het bestelplatform van AppThis biedt horecaondernemers een goed en kostenefficiënt alternatief naast de bestaande platformen. Horecaondernemers kunnen nu aan haar klanten een eigen bestel app aanbieden, waarmee eten kan worden besteld en vervolgens kan worden bezorgd of afgehaald. Het AppThis bestelplatform is dan ook meer gericht op klanten loyaliteit en zal uiteindelijk leiden tot meer bestellingen van bestaande klanten. Tevens zal het leiden tot een verbetering van het rendement van de horecaonderneming.

Onderscheidend

AppThis biedt een aantal innovatieve opties, zoals een ‘whitelabel’-omgeving die bijvoorbeeld kleine franchiseketens in staat stelt een eigen app aan te bieden. En biedt ze de mogelijkheid voor afhaalrestaurants (zonder bezorgservice) om een bestel app aan te bieden of andere onderscheidende opties, zoals faciliteren in een groepsbestelling, quickorder of faciliteren spaarsysteem. De eerste reacties uit de markt zijn positief!

Gelderland voor Innovaties

De samenwerking tussen AppThis en Oost NL heeft ertoe geleidt dat de gewenste ontwikkelingen met meer snelheid kunnen worden gerealiseerd, om uiteindelijk vanuit AppThis een bijdrage te kunnen leveren aan de economie in de provincie Gelderland.