Header fallback 1

Participatiefonds Oost NL

Vanuit het Participatiefonds Oost NL financieren we kansrijke innovatieve (door)startende bedrijven en snelle groeiers in de provincies Gelderland en Overijssel.

Financiële informatie

Wij participeren met risicokapitaal (aandelenkapitaal en/of (converteerbare) (achtergestelde) leningen) in uw bedrijf met bedragen tot € 5.000.000.

Welke ondernemers komen in aanmerking?

Wij financieren in kansrijke innovatieve (door)startende bedrijven in de provincies Gelderland en Overijssel. We investeren in bestaande ondernemingen met groeiplannen en startups met ambitie. Oost NL werkt graag samen met investeringspartners.

Voor ons is het innovatieve karakter van uw onderneming van belang. We investeren in uw bedrijf als u actief bent in, of op het snijvlak van, een van de topsectoren: Agro-Food, Life Sciences & Health, High Tech, Energie en Milieutechnologie, Maakindustrie

Hoe vraagt u financiering aan?

Wilt u een beroep doen op een financiering vanuit het participatiefonds van Oost NL? Neem dan contact op met de investment manager die actief is voor de sector van Oost NL waar de activiteiten van uw bedrijf in passen.