Oost NL

Webinar op afstand R&D, engineering en productieprocessen besturen

​De manier waarop wij werken verandert. Het beïnvloedt de manier waarop uw bedrijf gerund wordt van planning en processen tot aan het leveren van goederen en diensten. Oost NL organiseert samen met het in Hengelo gevestigde Zuid-Afrikaanse bedrijf Pétanque NXT een webinar over de feiten en fabels omtrent het gebruik van Smart Technology bij het digitaliseren van werkprocessen. ​Pétanque NXT neemt deel aan het softlandingstraject dat Oost NL aanbiedt aan buitenlandse vestigers. 

webinar

Is Smart Technology het antwoord?

In een 45-minuten durend webinar ontkracht Pétanque NXT 5 fabels over digitalisering. Ze geven voorbeelden van bedrijven die Smart Technologie, inclusief Robotic Process Automation en blockchain, hebben omarmd: wat levert het op onder aan de streep? 

Het webinar wordt aangeboden op donderdag 18 juni van 11:00 tot 11:45 en op woensdag 24 juni van 15:00 tot 15:45.

Aanmelden voor het webinar

Over Pétanque NXT

Pétanque NXT is een ‘woman owned business’ dat zich begin dit jaar in Hengelo (OV) gevestigd heeft. Het bedrijf heeft haar oorsprong in Zuid-Afrika. Pétanque NXT adviseert bedrijven over de implementatie van Smart Technology. Meer over het bedrijf vindt u hier: https://petanquenxt.nl/