Oost NL

Tech Summit en health-missie naar India met een focus op innovatie

​Graag attenderen wij u op het voor u mogelijk interessant missieprogramma India in oktober.

india nieuws

Deze missie is in aanwezigheid van o.a. ministers Sigrid Kaag, Bruno Bruins en staatssecretaris Mona Keijzer. De missie loopt parallel aan het staatsbezoek van onze koning en koningin aan India. Zij nemen ook deel aan diverse programmaonderdelen van deze missie. Innovatieve bedrijven en onderzoeksorganisaties met interesse in samenwerking met Indiase partijen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Algemene info over missie: www.rvo.nl/missieindia. (13-18 oktober 2019)

Het health programma bestaat uit 2 dagen Delhi (tech summit) en 2 dagen Bangalore. De eerste twee dagen van de missie staan technologie en innovatie centraal in de 'India – Netherlands Technology Summit' (15-16 oktober). Dit is een initiatief van de Indiase overheid, waar jaarlijks meer dan 1.000 Indiase bedrijven, organisaties en hooggeplaatste overheidsvertegenwoordigers aanwezig zijn. Elk jaar wordt het georganiseerd met een ander land. Dit jaar Nederland; In het kader van 10 jaar innovatiesamenwerking is Nederland partnerland voor de 25e jubileumeditie. 

Het thema van de Nederland-India Technology Summit is de nexus landbouw-water-gezondheidszorg.Onderwerpen zoals vaccines & therapeutics, AMR, zoönose - One health challenges, etc. zijn logischerwijs belangrijke topics tijdens deze 2daagse summit. Daarnaast ook ruim aandacht voor affordable & accessible (primary/secondary/tertiary) healthcare (d.m.v. digital health, devices & diagnostics).

Er is een experience zone om samenwerkingen/producten/diensten te show casen. Als u daar mogelijkheden ziet, let us know! Voor startups/scaleups wordt er daarnaast ook nog de mogelijkheid geboden om op de summit te pitchen. Plus additionele support ter voorbereiding op de pitch voorafgaand van de missie. Om hier gebruik van te maken is het belangrijk om bij registratie het vakje "startup" aan te vinken.

In het bezoekprogramma in Bangalore zullen deze thema's ook centraal staan. Een eerste draft van programma (nog in ontwikkeling) is te vinden op de website van de RVO

Bij serieuze interesse raden wij u aan om zo snel mogelijk te registeren: www.evite-sendmail.nl/missies/india_19/web/india_19_missie.php

Inschrijving sluit 2 augustus.