Oost NL

Teamscope introduceert nieuwe dienst

Teamscope uit Nijmegen richt zich op het mogelijk maken van samenwerking op het gebied van medisch onderzoek, onder meer met een mobiele app waarmee eenvoudig data voor onderzoek kan worden opgeslagen en geanalyseerd. Zo is het mogelijk om onder lastige omstandigheden toch exact onderzoek te doen. Daarmee maakt Teamscope medisch onderzoek toegankelijker. Met haar nieuwe dienst Open Research bouwt Teamscope die ambitie uit.

Teamscope

Vanuit haar business development activiteiten ondersteunt Oost NL het bedrijf, in 2018 via toekenning van voucher van De Groeiversneller voor de verdere ontwikkeling van haar platform en in 2019 bij het verhogen van haar marketing & sales effectiviteit.

Open Research 

Open Research is een database van geplande, lopende en afgesloten onderzoeken die zijn uitgevoerd met de Teamscope app. Met Open Research creëert het bedrijf een overzicht van studies, relevante links en extra informatie. En wordt het mogelijk discussies te voeren over het onderzoek en eenvoudig contact met de onderzoekers op te nemen, zodat onderzoekers van elkaar kunnen leren. Daarbij blijft de data uit het onderzoek zelf overigens beschermd.