Header fallback 1

Publieksconsultatie EFRO-programma Oost Nederland 2021-2027

Het Operationeel Programma Oost (OP Oost) is een subsidieprogramma voor innovatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de provincies Overijssel en Gelderland. Het programma valt onder het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

OPOOSt

Het doel van OP Oost is dat Oost-Nederland zijn concurrentiepositie als toonaangevende en innovatieve Europese regio versterkt. Daarbij sluiten we aan bij de maatschappelijke uitdagingen waar Europa voor staat. In 2021 begint de nieuwe EFRO-programmaperiode 2021-2027.

De Provincies Overijssel en Gelderland bereiden gezamenlijk het EFRO-programma Oost Nederland 20201-2027 voor. Onderdeel hiervan is een publieksconsultatie. Deze  vindt plaats van 7 december tot 13 januari.

Wij roepen iedereen op die geïnteresseerd is in het programma dit te lezen en uw opmerkingen met ons te delen. Vanaf 7 december vindt u op de site van OP Oost het concept van het Operationeel Programma EFRO 2021-2027.

Via beantwoording van de vragen op het reactieformulier heeft u de mogelijkheid te reageren op het concept operationeel programma.