Oost NL

Nieuwe MANUNET subsidieronde voor Smart Industry-projecten

In de high-tech maakindustrie is veel beweging. Steeds meer kleine en grote ondernemingen in onze regio -  Gelderland en Overijssel - zijn voorhoedespelers als het gaat om innovatie en ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Internationale samenwerking met Europese partners kan dan een welkome aanvulling zijn. En dan is het goed om te weten dat juist die samenwerking de sleutel kan zijn tot nieuwe financiële mogelijkheden.

manunet

Het Europese subsidieprogramma MANUNET sluit goed aan op onze Smart Industry agenda Oost-Nederland en richt zich op internationale samenwerking binnen de high-tech maakindustrie binnen Europa. Zo kan het zijn dat dit soort internationale samenwerking voor maar liefst 50% gefinancierd kan worden uit subsidiepotten vanuit de provincies, die Europese samenwerking stimuleren.

Eind januari 2018 gaat een nieuwe subsidieronde (Call) van start onder MANUNET III. De uitvoering van MANUNET is in Oost-Nederland belegd bij Oost NL. Wij kennen de regeling op ons duimpje en beschikken over een waardevol pan-Europees netwerk in de maakindustrie. Maar ook voor hulp bij het vinden van de juiste samenwerkingspartners in andere Europese regio's, waardoor u uw innovatie met een klant, leverancier of ketenpartner nog effectiever kunt ontwikkelen.

Kijk nu alvast op de website http://manunet.net en ontdek welke projecten er in eerdere rondes financiering ontvingen en bereid nu alvast de aanvraag voor. Neem contact op met onze programma adviseur Bart Heuts of uw business developer van Oost NL voor meer informatie.