Header fallback 1

Landmacht zoekt partijen voor energietransitie in mobiele kampementen

De Koninklijk Landmacht staat voor een uitdaging: Hoe kan de landmacht mobiele eenheden van 30 tot 150 personen van energie voorzien zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen? Wil jij meedenken over mogelijke oplossingen? Meld je dan aan voor de informatiesessie van 30 juni.

Fossiele brandstoffen verminderen

Zowel binnen als buiten Nederland is energie van cruciaal belang om de taken van de krijgsmacht uit te kunnen voeren. Momenteel wordt er nog veelvuldig gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen, maar hoe gaat de energievoorziening er in de toekomst uitzien? Het Energietransitie-team van de landmacht is op zoek naar partners om samen alternatieven te vinden en het gebruik van fossiele brandstof te verminderen.

Informatiesessie ‘Energievoorzieningen mobiele kampementen’

In het webinar op 30 juni (van 10 tot 12 uur) informeert het Energietransitie-team geïnteresseerde partijen over de uitdaging die de krijgsmacht heeft. Daarna is er gelegenheid vragen te stellen. De verschillende oplossingsrichtingen kunnen later verder worden verkend in verdiepingssessies.

Meer informatie lees je in de uitnodiging (zie bijlage onderaan deze pagina).

Interesse?

Mail het inschrijfformulier (zie bijlage onderaan deze pagina) voor 28 juni 2021 naar: energietransitie [dot] landmacht [at] mindef [dot] nl