Oost NL

Handelsmissie naar Canada: Digital Health & Smart Devices

Bent u actief op het gebied van digital health en smart devices? En wilt u samenwerken of zakendoen in Canada? Ga dan mee met de handelsmissie van 28 oktober tot en met 4 november.
blood-sugar-chronic-diabetes-46173
​Deze handelsmissie richt zich op bedrijven in de volgende sectoren:
 
  • Digital Health/eHealth
  • HealthIT
  • Smart (Medical) Devices
  • Serious gaming
  • AI
  • Wearables

Programma

De reis is bedoeld voor Nederlandse bedrijven die in Canada hun eerste zakelijke stappen willen zetten. Maar ook voor deelnemers die Canada al eerder hebben bezocht. Zij kunnen hun bestaande 
contacten uitbouwen. Daarvoor maakt de organisatie van de missie gebruik van bestaande samenwerkingsverbanden. Met alle deelnemers doet Oost NL een individuele intake en stelt een bedrijfsprofiel vast om op maat aan de slag kunnen gaan.
 
Oost NL maakt een uitgebreide delegatiebrochure en biedt ruimte voor matchmaking met bedrijven en zorgaanbieders. Daarnaast organiseert Oost NL verschillende netwerkevenementen en is er ruimte voor ontspanning. De missie is gericht op de regio Greater Toronto (Ontario) en Calgary (Alberta). Bekijk het volledige programma op de website van GO4EXPORT.
 

Kosten en deelname

De geschatte kosten zijn € 750. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Meer informatie vindt u op de website van GO4EXPORT. Meld u aan vóór 31 augustus. Oost NL neemt contact met u op voor een intake. De missie staat open voor bedrijven en kennis- en zorginstellingen uit heel Nederland, met een focus op Oost-Nederland. 

​Organisatie

Oost NL organiseert deze missie in het kader van GO4EXPORT, een stimuleringsprogramma voor export. Dit in samenwerking met Health~Holland, het Nederlands economisch netwerk in Canada, de samenwerkende partners binnen Trade & Innovate NL en Canadese partners zoals TO Health (Toronto), Toronto Global en Calgary Economic Development.