Header fallback 1

Euregio Youth Battle

Dit event geeft jongeren tussen 15 en 25 jaar uit de EUREGIO de mogelijkheid om eigen ideeën, wensen en visies over ons grensgebied met elkaar uit te wisselen en een eigen projectidee te ontwikkelen, dat ook echt uitgevoerd kan worden. Een unieke kans om jongeren uit de grensregio te leren kennen en samen over de Nederlands-Duitssamenwerking na te denken.

EUREGIO_YB_Uitnodiging_NL 2 NEU_1

Tijdens de workshop worden er Duits-Nederlandse groepen gevormd. Samen werken ze een projectidee uit. Dit idee pitchen zij in vijf minuten voor een deskundige Duits-Nederlandse jury. Vervolgens beslist de jury welk idee € 5.000 krijgt voor de omzetting. Met dit geld zal de winnende groep dan binnen een jaar het projectidee met de steun van EUREGIO uitvoeren. Natuurlijk ontvangt iedereen een deelnamecertificaat van deze eerste EUREGIO Youth Battle.

 

Aanmelden

De Youth Battle vindt plaats op donderdag, 8 november 2018 van 17.00 tot circa 21.00 uur bij Tobit.Software in Ahaus (Parallelstraße 46, 48683 Ahaus). Daarna sluiten we de avond met hapjes, drankjes en gezelligheid af. Ahaus is met de trein goed bereikbaar. Aanmelding is hier verplicht. 

Met eventuele vragen kun je contact opnemen met EUREGIO via info [at] euregio [dot] eu of  053 / 460 51 51.